Ajutor Bolnava cancer!: Ajutor Bolnava cancer!: Ajutor Bolnava cancer!: ...

Ajutor Bolnava cancer!: Ajutor Bolnava cancer!: Ajutor Bolnava cancer!: ...: a l rticol Jurnal National:  http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup-minte-suflet/bolnava-de-cancer-cu-credinta-drept-leac-617451.ht...                                                                                                                                                  alrticol Jurnal National: http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup-minte-suflet/bolnava-de-cancer-cu-credinta-drept-leac-617451.html

Vreau să trăiesc!


  Nu e un strigăt disperat de ajutor, căci am nădejde că Dumnezeu nu mă lasă nicio clipă singură.
Înainte de a reproduce articolul publicat în Jurnalul Național de către doamna reporter , vreau să menționez că am rămas singură, băiatul fiind în continuare la mănăstire,  O să trăiesc cât va îngădui Dumnezeu, dar sunt în imposibilitatea de a mă descurca cu banii, o pensie de aproximativ 600 lei, din care trebuie să plătesc datoriile, să cumpăr medicamente și să țin un regim alimentar sănătos (pe care nu mi-l permit).
    Oana cu ajutorul lui Dumnezeu a terminat Facultatea de litere, specializarea Spaniolă - Engleză, iar fiul meu Teologie Pastorală Ortodoxă.






 Vorbele care o condamnau doar la foarte putin timp de trait pe Maria : cancer mamar primar malign stadiu 3 in metastaza. 


Femeia plapanda, mereu cu mainile impreunate sub semnul crucii, abia cantarea 40 si ceva de kilograme, cand i-a fost descoperita boala. Fusese operata la stomac, problemele grave de la inima abia ce o lasau sa respire, iar tensiunea oscilanta o puneau des la pamant. A aflat de la medici, imediat dupa interventia chirurgicala, ca neaparat trebuie sa faca chimioterapie si sedinte de radioterapie in Barlad. Tanti Maria a mers la spital, s-a programat pentru a face citostaticele, dar sufletul nu-si gasea linistea. Parca mintea si inima prinsesera acelasi glas si-i sopteau impreuna ca nu asta-i calea pe care trebuie sa o urmeze, ca otrava care i s-ar introduce in organism i-ar distruge si farama de viata ce mai exista in ficatul, stomacul sau inima ei. A cazut in genunchi, in fata icoanei Maicii Domnului si s-a rugat indelung. 'Sa ma credeti cand va spun. Ca asta e minunea lui Dumnezeu. Numai El putea sa faca acest lucru. Din acea zi am hotarat ca tratamentul meu sa fie mancarea sanatoasa, spovedania si Sfanta Impartasanie', spune femeia apasat. Au trecut de atunci 2 ani. Din cauza lipsei banilor insa, mama se lasa pe ea pentru a-i oferi fiicei ei si uita de alimentele recomandate de doctori: peste, legume bogate in vitamine, cum ar fi brocoli, fructe proaspete. 'De la baiat nu am cerut niciodata si nu o sa o fac in veci, pentru ca este mare pacat sa pretinzi ajutor de la manastire, in loc sa ajuti tu manastirea. Traim din pensia mea de 515 lei. Fata a luat bursa de la scoala un singur an, de-ndata ce am ramas doar noi doua in casa, nu ne-au mai dat, ca au zis ca trebuie sa avem 150 de lei pe cap de locuitor, si noi depaseam cu o suta de lei limita. Am invatat sa ne descurcam asa, sa ciugulim din putina branza, dintr-un ou, cand si cand cumparam un pui si toate dupa ce achitam intretinerea si darile catre stat. Dumnezeu e mare si ne mai trimite oameni buni care ne ofera ce mai au si ei', povesteste mama de 57 de ani. La controale merge rar. Nu-i ajung banii. De cand s-a operat, a fost de doua ori, iar medicii au ramas uimiti, cand cancerul prognozat de ei a se raspandi ca o pecingine in tot organismul, a stagnat. S-au minunat cand le-a spus femeia ca zi de zi se unge cu 10 feluri de ulei atins de sfintele moaste, pe unde a trecut bisturiul lor si ca nu a facut nici o zi de chimioterapie. 



Organismul femeii insa este slabit. Are nevoie de hrana sanatoasa, bogata in vitamine, ba si de cateva medicamente ca sa poata tine in frau celelalte boli de care sufera. O privire intoarsa catre ea si fiica sa. Atat cere. Cat sa poata sa-si cumpere medicamente si alimente. Cat sa poata sa o tina pe Oana in Facultatea de Medicina, la care viseaza sa ajunga inca de cand era copil. De restul "se ocupa Dumnezeu', spune ea si blandetea-i toata se revarsa asupra vorbelor sale, ca o aura stralucitoare. Nu ravneste la mult. Nici nu ar sti sa se descurce cu prea multa avutie. Tot intr-un ou ar intinge cu fiica sa, tot aceeasi haina ar imparti-o. Viseaza la liniste. Si la gandul ca va ajunge sa-si vada copila in halat alb, salvand oamenii de cancer. "



Pagina de caz: Vicol Maria POVESTI ADEVARATE DE LA PAGINA 2 

Maria Vicol poate fi contactata la numarul de telefon: 0742.149.830
Sa traim bucuria de a ajuta!

Pentru cei care vor sa ii fie alaturi, la BRD, Agentia Barlad, pe numele fetei, Zanet Oana Monalisa, s-au deschis urmatoarele conturi:

-in lei: RO41BRDE380SV21829383800 



La aceeasi banca, pe numele femeii, Vicol Maria, la BRD, s-a deschis un cont in euro: RO06BRDE380SV34949333800 



Niciun comentariu:


Trimiteți un comentariu


Niciun comentariu:

Niciun comentariu: